Najnovšie recenzie zo sekcie Krmivo pre mačky
Za tu cenu skvele
Dobre
- Mačkám chutia
Obsahuje obilniny
- kocúrovi chutí
náš obľúbený druh granuliek
chutili nám aj keď už nie sme miminká
sterilised máme ako doplnok a zmenu k ostatným druhom royal canin granule
granule sensible sú naša topka
chutila všetkým
mňamka
výborná chuť
paštéty nám veľmi chutia
- kvalita
- kocúrovi chutí
- Vyhoda
Mačičkám chutí a prosperujú - odporúčam :)
Mačičkám chutí a prosperujú - odporúčam :)
- Kvalitne zlozenie!
- RC po zmene balenia ocividne zmenil aj recepturu. Odvtedy ma chory kocur problemy s nim, zje zial len extremne malo.
- Cena je pomerne vysoka, ale v tomto obchode predsa len trochu nizsia ako inde (dovod nakupu v Rajkrmiv.sk)
Velmi kvalitny produkt, po zmene balenia bola ale pravdepodobne zmenena aj receptura.
Napriek tomu odporucam.
- Pomerne vysoka, ale este prijatelna cena.
- Primerane zlozenie.
- Nie kazde zvieratko krmivo prijme.
Kvalitny produkt, riziko pozostava v tom, ze ho macka napriek zdravotnam tazkostiam (alebo v ich dosledku) neprijme. Treba to skusit.
- Dobry cena.
- Expiracna doba 2028,ale konzerva pod vnutornym tlakom. Pri otvoreni obsah vystrekol!
- Zo 6 maciek ani jedna nebola ohotna obsah konzery ani len skusit. Cuchali do vzduchu a jeden zdravy, mlady kocur sa odvazil blizsie k miske, ale otocil sa a odisiel. Moje macky jedia aj rybie konzervy, cize sa nejedna o nezvykle krmivo. Ked ale tento velmi pazravy mlady kocur volaco odmietne, tak je alarm!
Ked 6 maciek krmivo odmieta, tak je v mojich ociach nepouzitelne. Konzerva pod vnutornym tlakom je podozriva a obsah by sa nemal/nesmel zvieratku ponuknut - aj ked expiracna doba nebola prekrocena. Mohla by byt vadna.
Produkt NEODPORUCAM.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »